U bevindt zich hier: HOME » HOE NU VERDER?

Hoe nu verder ?

Hoe nu verder met aanschaf zonnepanelen ?

Zoals uit recent onderzoek van Uneto-VNI is gebleken is ruim 61 % van de woningeigenaren in Nederland geïnteresseerd in zonnepanelen, waarvan circa 77 % interesse heeft in de aanschafprijs van panelen, 73 % in de terugverdientijd en 68 % in de mogelijke subsidies.

Dit zijn indrukwekkende getallen en gelukkig wordt op elk van deze kwesties ingegaan op deze website, te weten:

- de aanschafprijs van zonnepanelen-systeem
- de terugverdientijd van zonnepanelen-systeem
- de subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen-systeem

Kanttekening: Zonnepanelen installatie

Monteren omvormer

Wat u nodig hebt aan (vermogen van) zonnepanelen, de specifieke (installatie) situatie van uw woning zijn allemaal factoren van invloed op de investering die gedaan moet worden. In feite zijn twee dingen van belang voor aanschafprijs & terugverdientijd: krijgt u wel of geen subsidie en met welke installateur gaat u in zee ?

Met name het laatste is een item waar u zelf actie op kunt ondernemen via deze website: wij adviseren om meerdere offertes aan te vragen voor de installatie van een PV-systeem: de concurrentie en daardoor prijsverschillen zijn groot en de moeite waard.

Door éénmalig een offerte-aanvraag in te vullen krijgt u tot zes verschillende offertes/aanbiedingen van bedrijven bij u in de regio, geheel vrijblijvend: het verplicht u tot niets !

Zonnecellen subsidie ?

Subsidie is er in vele vormen en maten. Niet alleen complete PV-systemen worden gesubsidieerd, maar soms ook alleen de kleine onderdelen zoals zonnecellen. Vraag de vakman bij u in de regio: zij kenen alle gemeentelijke, provinciale, landelijke en Europese subsidies waar u gebruik van kunt maken. Vragen staat vrij, kost u niets !

Dezonnepaneelexpert.nl

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u gratis en vrijblijvend prijzen en documentatie ontvangen ?

Wij gebruiken cookies op deze website om de gebruikservaring te verbeteren Meer informatie