Gratis offerte

Snel en eenvoudig zonnepaneel offertes aanvragen?

Offertes aanvragen: hoe werkt dat?

  • STAP 1 U vult het online formulier in en klikt op verzenden (circa 1 minuut werk)

  • STAP 2 Uw online aanvraag wordt verspreid onder aangesloten installateurs

  • STAP 3 U ontvangt 3 tot 4 offertes via de e-mail welke u kunt vergelijken

  • Deze service is gratis en volledig vrijblijvend

Duidelijke stijging van de waarde van uw woning

Zonnepanelen zijn een uitstekende investering

Uw investering in een zonne-energie systeem verhoogt direct de waarde van uw woning. Net als bij het plaatsen van bijvoorbeeld een serre of een badkamer voegt u waardevolle elementen toe aan uw woning, in dit geval een zonnenpanelen-installatie met een levensduur van minstens 25 jaar. Zelfs zonder productie blijft een dergelijke installatie een waarde behouden: u kunt deze desgewenst weer laten de-installeren en tweedehands verkopen ! Daarnaast heeft de eenvoudige aanwezigheid van een dergelijk systeem al direct invloed op het Energielabel van uw huis: dat zal standaard een sprongetje vooruit gaan. En last but not least is natuurlijk het feit dat de woning zelf goedkope energie kan produceren aantrekkelijk voor de eventuele aspirant-koper van uw woning !

Resumé waardeverhoging woning vanwege:

  • verbetering c.q. toevoeging aan uw woning (net als bijvoorbeeld een goede combiketel)

  • gunstiger energielabel i.v.m. energiezuinigere woning

  • extreem lage energiekosten c.q. opbrengsten voor potentieel nieuwe eigenaar van de woning

Energiezuinigheid woningen wordt belangrijker

De overheid is enkele jaren geleden begonnen met het stimuleren van het isoleren van woningen, alles in het kader van het besparen van energie en het verbeteren van het leefklimaat. De verwachting is dat deze trend door zal zetten en ook op Europees en wereldwijd niveau sterk gestimuleerd zal worden, net als bijvoorbeeld het wereldwijde streven naar zuinigere auto's. Wie had ooit gedacht dat grote auto's voortgedreven zouden worden door motortjes met een inhoud van 1 liter en een verbruik van 1 op 25 ? Niemand, maar hier hebben we wel met zijn allen van geleerd: de opmars van energiezuiniger woningen en de rendabele benutting van alternatieve energiebronnen.

Niet-energiezuinig woningen worden minder waard

Sterker nog: indien u uw woning te zijner tijd te koop aanbiedt en het zal blijken dat uw woning niet goed ge soleerd is of veel energie verbruikt omdat de installaties sterk verouderd zijn, dan zal dat direct van invloed zijn op zowel de verkoopprijs van uw woning als op de snelheid van verkoop. De signalen vanuit de overheid is ook dat men op een gegeven moment eist dat de woning eerst voldoet aan minimale isolatiewaarden voordat men de woning mag verkopen ! Ook daarom is de investering in bijvoorbeeld een netgekoppelde PV installatie een uitstekende beslissing.

Dezonnepaneelexpert.nl

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u gratis en vrijblijvend prijzen en documentatie ontvangen ?

Welkom!

Al ruim 14 jaar kunt u op Dezonnepaneelexpert.nl handige informatie en feiten vinden over zonne-energie, zonnepanelen en zonneboilers. Ideaal indien u zich aan het oriënteren bent. Naast deze informatie kunt u via deze website ook in 1 handeling tot wel 4 offertes op maat aanvragen bij zonnepaneleninstallatieurs in en buiten uw eigen regio. Alles kostenloos en volledig vrijblijvend.

Gunstig 21% btw terugvorderen

Door het Fuchs arrest heeft de partikuliere consument het recht om het volledige btw-bedrag terug te vorderen van de zonnepanelen die hij of zij heeft aangeschaft. Lees hier verder.

Energieprijzen 120%(!) gestegen in 15 jaar tijd en zullen blijven stijgen

Tussen 1997 en 2012 zijn de energieprijzen met 120% gestegen, een veelvoud van de inflatie in die periode. De verwachting is dat de komende jaren de energieprijzen wederom fors zullen gaan stijgen. Dat maakt het zelf opwekken van energie nog aantrekkelijker.

Huis met zonnepanelen is meer waard

Juli 2013: uit onderzoek van de TU te Eindhoven is gebleken dat een woning met zonnepanelen gemiddeld € 7.000 waardevoller wordt gevonden dan een woning zonder zonnepanelensysteem.Lees hier verder over het onderzoek.

BTW ondernemer of niet?

Recent is er door een uitspraak van het Hof van Luxemburg een extra mogelijkheid ontstaan waarbij een particuliere eigenaar eventueel de btw van de aanschaf en installatie van een PV-systeem mag terugvorderen. Deze gunstige ontwikkeling betekent dat een particulier maar liefst 21% minder geld kwijt is aan een zonnepanelensysteem. Overigens is het optioneel om hiervoor te kiezen, hoewel 95% van deze mogelijkheid gebruik maakt. Lees hier verder.