Gratis offerte

Snel en eenvoudig zonnepaneel offertes aanvragen?

Offertes aanvragen: hoe werkt dat?

  • STAP 1 U vult het online formulier in en klikt op verzenden (circa 1 minuut werk)

  • STAP 2 Uw online aanvraag wordt verspreid onder aangesloten installateurs

  • STAP 3 U ontvangt 3 tot 4 offertes via de e-mail welke u kunt vergelijken

  • Deze service is gratis en volledig vrijblijvend

Geen electriciteits kosten meer, maar opbrengsten

Zonnepanelen zijn een uitstekende investering

U kunt een zonnepanelen-systeem (PV-syteem) aanschaffen dat ervoor kan zorgen dat u jaarlijks geen enkele electriciteitskosten meer hebt. Bij een netgekoppelde installatie brengt al de opgewekte electriciteit iets op of bespaart het iets. Zie hier voor voorbeelden terugverdientijd en rendement. Dit systeem kan u in 10 tot maximaal 20 jaar terugverdienen, afhankelijk of u subsidie krijgt of niet. Hoe hoger de energieprijzen worden, des te sneller heeft u uw investering terugverdiend ! Indien u de aanschaf financiert middels een uitbreiding van uw hypotheek, dan kunt u de rentekosten zelfs fiscaal aftrekken !

Uw vaste energiekosten verminderen: een lekker gevoel !

Sterker nog: met een zonnepanelen systeem is het stijgen van de electriciteitsprijzen zelfs in uw voordeel ! Het is ook mogelijk dat de electriciteit u niet alleen niets meer kost, maar dat het zelfs gaat opbrengen ! Tenslotte geeft elk energiebedrijf een vergoeding voor teruggeleverde electriciteit die gelijkwaardig is aan de electriciteitskosten per kwH.

Hoe werken zonnepanelen ?

Benieuwd naar de werking van zonnepanelen en hoe deze u financieel voordeel kunnen bieden ? Lees hier alles over de werking van zonnepanelen.

Dezonnepaneelexpert.nl

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u gratis en vrijblijvend prijzen en documentatie ontvangen ?

Welkom!

Al ruim 14 jaar kunt u op Dezonnepaneelexpert.nl handige informatie en feiten vinden over zonne-energie, zonnepanelen en zonneboilers. Ideaal indien u zich aan het oriënteren bent. Naast deze informatie kunt u via deze website ook in 1 handeling tot wel 4 offertes op maat aanvragen bij zonnepaneleninstallatieurs in en buiten uw eigen regio. Alles kostenloos en volledig vrijblijvend.

Gunstig 21% btw terugvorderen

Door het Fuchs arrest heeft de partikuliere consument het recht om het volledige btw-bedrag terug te vorderen van de zonnepanelen die hij of zij heeft aangeschaft. Lees hier verder.

Energieprijzen 120%(!) gestegen in 15 jaar tijd en zullen blijven stijgen

Tussen 1997 en 2012 zijn de energieprijzen met 120% gestegen, een veelvoud van de inflatie in die periode. De verwachting is dat de komende jaren de energieprijzen wederom fors zullen gaan stijgen. Dat maakt het zelf opwekken van energie nog aantrekkelijker.

Huis met zonnepanelen is meer waard

Juli 2013: uit onderzoek van de TU te Eindhoven is gebleken dat een woning met zonnepanelen gemiddeld € 7.000 waardevoller wordt gevonden dan een woning zonder zonnepanelensysteem.Lees hier verder over het onderzoek.

BTW ondernemer of niet?

Recent is er door een uitspraak van het Hof van Luxemburg een extra mogelijkheid ontstaan waarbij een particuliere eigenaar eventueel de btw van de aanschaf en installatie van een PV-systeem mag terugvorderen. Deze gunstige ontwikkeling betekent dat een particulier maar liefst 21% minder geld kwijt is aan een zonnepanelensysteem. Overigens is het optioneel om hiervoor te kiezen, hoewel 95% van deze mogelijkheid gebruik maakt. Lees hier verder.